Blah blah.

Aan die drie juffrouwtjes op het optreden vanavond, die vonden dat dat “toch ander volk is, die vanuit ‘t stad” en die commentaar hadden op de glitters in mijn kleedje en op de sjakosh van mijn lief: als ge roddelt over de mensen, kijk dan eerst eens na of er niemand in de toilethokjes zit.

En ik vind mijn kleedje wel mooi. Blink is vrolijk en leuk. *steekt tong uit*

29 thoughts on “Blah blah.

 1. Wat foto? ge zult het wel eens zien é.

  daarbij.
  er is maar een klein beetje blink in mijn nieuwe kleedje hoor.
  en die sjakosh, dat is een schoudertas. Zoals ongeveer de helft van de mannen hier in de grote stad die draagt. Handig hoor, daar kunt ge dus vanalles in kwijt. Nog niet doorgedrongen tot in Ieper? ;-p

 2. tot in lovendegem ook nog niet ze ilse, en dat ligt niet eens zover van Gent.
  trouwens ik vind ook dat er een foto moet komen van beide items opdat we dan weten waarover het gaat en we veel objectiever ons mening kunnen geven 🙂

 3. tot in lovendegem wel. tenminste als henk daar is.
  en daarbij: er zijn er nog die dat hebben, maar ze durven er niet mee naar den dino komen omdat gij hen uit gaat lachen.

 4. Ik krijg alleszins niets te zien als ik op de link hierboven klik, maar dat is misschien de bedoeling …

  Anyway, ik vind die tas best wel hip staan over Henk zijn schouder, al zou ik dat van mijne vent nooit gedaan krijgen. En nu ik het bedenk, glitters gaan mij ook niet echt af. Zo ziet ge maar dat het universum toch goed in mekaar zit 😉

 5. Foute links van ons i.
  Voor ongeduldige pieten zoals ik die niet willen wachten op verbeteringskes: rechts klikken op de links, eigenschappen, de url van flickr eruit kopieren en plakken naast adres in uw browser.
  (nog chans dat er hier iemand met een computer kan werken ;p )
  ivm sjakosh: metroseksualiteit heet dat zeker?

 6. Hoe meer tassen hoe beter, loop ook altijd met tas rond.
  Mijn vorige vriendin was altijd zeer blij dat zij mijn rommel niet moest sleuren in haar sjakos. En ik kan je verzekeren, ik sleur wat mee.

  btw? hoe lopen de meisjes van buiten de stad er dan wel bij? Met klompjes en rode hoofddoek ofzo!! 😉

 7. Het is een schoudertas!
  En dat is zeer handig! Alles zit er in: portefeuille, GSM, agenda, sleutels, balpen, notitieboekje, rekeninguittreksels, metroplan voor Barcelona, 16 cinematicketjes, wasknijpers, superlijm, 2 bierviltjes, een fluitje, batterijen en een wilde kastanje.

 8. ik zie de voordelen: geen scheef gat van te zitten op een stoel met je portefeuille in je achterzak, de gsm een geruststellende 20 centimeter verder van het klokkenspel (kwestie van de straling), en plaats voor wilde kastanjes.

 9. ‘K ben niet helemaal akkoord met de term Sjakosj … refereer zelf liever naar: messenger bag – staat minder duf en doet me minder denken aan dat soort etuitjes waar mijn vader in de jaren ’70 nog mee rondliep (brrrr).

  Moet zeggen dat na initiele hilariteit (2 weken mikpunt van spot binnen ons huwelijk geweest), mijn vrouw uiteindelijk de voordelen inzag. Ze kon nu dingen bij mij dumpen ipv omgekeerd.

  Cameratas staat zo “onderzoeksjournalist”-achtig, tenzij dat de look is waarvoor je gaat – of het moet een originele Benserbox zijn.

  Mannen met een tas: echte mannen weten waarom.

 10. ik moet mss ook zo’n schoudertas aanschaffen, mijn ma ziet altjid te zegegn maar allez lordy wat zit er daar allemaal in uw breokzakken zeg, ge zijt precies nen papzak, steekt dat eens ergens anders in…

 11. ik loop daar ook al lang mee rond, met zo’n sjakosj. Enige nadeel is dat je ze af en toe moet uitmesten 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *