Dag twee.

Gisterenavond was de tweede avond van de Gentse Feesten. En het was de Gentse Feesten op zijn best: geen toeristen, gezellige boel en veel rondhangende vrienden. Eerst op het terras van de Charlatan met vriendin K. en haar luver, en met Lien en het radiofonisch instituut. (Trouwens: vriendin K. heeft twee voorstellingen op de Feesten: met De Wentelteefjes en met LAVA (straattheater). Vriendin K. is een uitstekend actrice, dus u moest al kaartjes aan het bestellen zijn, eigenlijk).
Toen bovenvermeld gezelschap naar huis trok omstreeks de klok van twee, gingen wij “nog even dag zeggen, tien minuutjes”. En toen kwamen we familie en old friends tegen. En bloggers en fotografen. En toen was het opeens vijf uur en hadden we bier gedronken uit halveliterblikken.

Vanavond slaan we een avondje over op de Gentse Feesten. Het duurt immers nog 14 dagen.

7 thoughts on “Dag twee.

 1. gisterenaond rond zo’n uur of 11 (na een heerlijk etentje) zei i. “En wij gaan niet meer uit vanavond , we gaan es vroeg slapen…” Ja die goede voornemens hé!

 2. Jep JMDW zal er inderdaad nog meer slapelozenachten aan overhouden.
  En Straks is het terug Feest, Dag 4 van de Gentsche Feiste begint, Vlaanderen feest namelijk ook te Gent.
  Hiena, na een kleine pauze van 2 dagen, nog 12 dagen te gaan! (als ge rekent dat er al mensen beginnen te feesten nu Donderdag die komt)
  Let wel, officieel begin ze pas nu Zaterdag die komt.

  Ik denk dat ik op reis ga! 😉

 3. Het concert met Dirk Brossé (en symfonisch orkest) vanavond om 23 u n.a.v. de 11-juliviering aan de kathedraal en aan de boekentoren, zie ik helemaal zitten. Ik ga er zeker naar toe! Jullie? Morgen verslag en misschien ook foto’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *