Braadworst.

Op de vlasmarkt staat een eetkraam. Als je daar vraagt om een braadworst, dan vraagt de jongen die het bijna-vlees draait op de grill:

een gewone of een grote?

ik antwoordde “een gewone” en kreeg een half stokbrood met een gigantische braadworst en een massa ajuin en ketchup. Drie euro. Ik heb een stuk moeten weggooien wegens te veel en ik ben nochtans een goe eterken. Twee vragen, stel ik mij dan:
1. wie koopt dat, zo’n grote braadworst?
2. eet ge dat dan met heel de familie op?

One thought on “Braadworst.

  1. Gisteren en vandaag (rond 20u30) op de Vlasmarkt zo’n reuzebraadworst gekocht voor amper 4 euro. Was best wel lekker. Ik had eventjes voldoende binnen, maar rammel nu toch wel weer van de honger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *