Wolken.

Voor de mensen die straks nog afzakken naar Gent:
– donkere wolken pakken zich samen boven de stad en het bliksemt in de verte. Pakt uw K-waytjen mee.
– In Baudelo is er veel volk aan het Boomballen en de muziek valt – alweer- constant uit.
– Parkeerplaats is er *niet* meer in de binnenstad. Ook al denkt u dat het wel zal lukken: neen. Het is zaterdag en er is veel volk. Rij door naar de parking van GB Oostakker en neem daar de pendelbus. Gans de nacht over en ‘t weer naar het centrum en u beperkt er het risico mee dat er tegen uw autodeur geplast wordt (geen grapje. heb er al verschillende gezien dit jaar).
– het zal hoegenaamd niet plezant zijn op Bataclan. En nog minder op Boomtown. En vanaf drie uur is er niets meer te beleven opde vlasmarkt. *kijkt onschuldig*
– Doet u morgenochtend een beetje zachtjes als u lallend door de stad struint? Misschien slapen wij al.

4 thoughts on “Wolken.

  1. probeer eens de parking onder de Vrijdagmarkt vorige zondag waren daar rond 22u nog 260 plaatsen vrij (kost wel 8 euro voor een avond)(niemand denkt dat daar nog plaats zal zijn , stom van mij die tip…)

  2. Ik zit momenteel in het ouderlijk huis te merendree, maar ik ben er rotsvast van overtuigd dat ik nog een plaatsje in mijn straat, op 50 meter van de Vlasmarkt kan vinden! Al élke keer gelukt tot nogtoe …

    Trouwens, daarnet vanop de autostrade een gigantische bliksem récht naar beneden zien gaan boven Gent. Nog nooit gezien … toch zo gene zotten …

  3. De bliksems gisteravond waren mooi. Vanuit mijn raam dan toch, met uitzicht op de skyline van Gent. De weergoden hadden echter wat langer moeten wachten: tegen een pikzwarte hemel is het gezwaai van Thors hamer zoveel mooier.

  4. @edith: lap, daar gaan de laatste parkeerplaatsen! Als alle kerygma-lezers daar nu gaan parkeren mag ik vanavond rondjes rijden ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *