Zucht

Dranouter was wijs. Ik was zodanig zenuwachtig dat ik buiten de tent heb moeten wachten, maar daar heb ik kunnen zien en horen dat (a) er heel weinig mensen buitengingen, (b) de mensen moesten lachen en (c) hij het goed heeft gedaan.

Na een beetje rondhangen op het oblagitoire Bataclan naar huis gereden en vol verwachting kerygma bekeken. Het zijn fuckers, bij dreamhost. Ze negeren al een week zowat al mijn mails.
Ik heb een mailtje gestuurd waarin ik hen vertelde dat als ze niet in de komende uren met een oplossing zouden aankomen, dat ik met mijn advocaat zou bekijken welke stappen ik zou ondernemen. Een half uur later had ik antwoord. Homo’s.

Alleszins: er is iets met een file-server. En morgen zou het ok moeten zijn.

3 thoughts on “Zucht

  1. het is zeer eenvoudig, goedkope linux hosting draait goed tot er een probleem is, dan draaien kleinere firma’s meestal in de soep… ofwel waren ze op verlof 🙂
    Goeie raad, kies een firma waar ze een goede en duidelijke SLA kunnen geven en 24/24 7/7 support.

  2. heb je blog.dreamhost.com gelezen? die mannen hebben nogal wa problemen gehad. Allessinds, een week u compleet negeren is niet mooi

    maar ik heb der nie van te klagen eigenlijk 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *