5 thoughts on “woordenboek (10)

 1. Hmm, wat moet ik me voorstellen bij een spitmuis ? Eentje met een kleine spade in de pootjes ? Eentje met een slechte rug ? Of eerder – de Engelse toer op – een spuwmuis ?

 2. Rofl Gudrun! Hahahahaha! Je doet mijn collega’s vreemd naar me kijken… :-S (Ingehouden schaterlach enzo…)

 3. Ja sorry, ik heb gewoon van nature uit een slecht karakter, en ik kon het gewoon niet laten…

  i. kent me wel, en weet dus wel wat voor vlees ze in de kuip heeft, medunkt ;-p

  Waren alle typo’s maar zo grappig…

 4. die spitmuis doet me denken aan de spitburgers oa op lokerse feesten gisteren…
  een spitsmuis doet me dnekn aan et muisje dat sidderend van angst onder de derpel van onze voroduer ineengedoken zat toen het daar blijbkaar zat enniet had verwacht dat de deur boven zijn kop zou opengaan en er daan een reusachtige mens zou buiten komen, wardoor het amre trillende beestje geen kant meer op kon…

  ik ehb toen maar wat afstand genomen en het beestje schoot er vandoor..maar zo trillend maat…die trillingsgolvend waren zeker half zo groot als de muis zelf…de stakker zag eruit of het kon ogenblikkelijk bezwijken van angst…ik zie d’r toch zo erg niet uit? :s
  lol
  tot zover dit stukje onzinnig nieuws

 5. tiens was het gezamelijke katbrachtmuisthuisdag vandadag ? Mijn poes kwam ook al af deze morgend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *