Foodblog.

Ik doe dat graag, recepten neerschrijven, bedacht ik vorige week. En eigenlijk zijn foodblogs mijn favoriete blogs aan het worden. Gevolg indien u een gedachtenstroomhebt zoals de mijne: nu speel ik dus met het idee om alle kookdingen los te trekken van Kerygma en een receptenweblog te maken. Met foto’s. Tweetalig in Engels / Nederlands om ook eens iets meer internationalerig te werken.

Maar toen bedacht ik dat ik eigenlijk al werk genoeg heb. En dat een weblog slechts aantrekkelijk is als er regelmatig iets nieuws verschijnt. Minimum twee keer per week, eigenlijk. En dat kan ik, denk ik, niet alleen dragen.

Als er nu eens nog een paar mensen waren die graag over eten schrijven. Of mensen die graag foto’s nemen. Of mensen die al eens een tekst in tengels kunnen vertalen. Of mensen die een deftige design kunnen maken. Dan zou het een gans ander verhaal zijn, natuurlijk.

13 thoughts on “Foodblog.

 1. Voor rasechte, Vlaamse bakkersdinges moogt ge mij altijd eens roepen 🙂
  Maar liefst in ‘t Nederlands.
  En voor het Engels: “You beat a bom dough” voor “Je klopt een pâte à bombe” ?

 2. Ik zou dolgraag eens een fototutorial willen maken over chocomousse. De enige echte sjokomoes, jawel. En dus ben ik op zoek naar een fotograaf. Iemand interesse? 🙂

 3. ik kook graag, ik blog graag, ik fotografeer graag, maar of ik echt goed ben in een van bovenstaande, daar kan over gediscussieerd worden 😉
  maar oefening baart kunst, zeggen ze toch..

 4. heb m’n foodboxblog* (zie vroeger, zie O.) ook al afgevoerd … en ik vergeet steeds mijn nieuwe culinaire uitvindingen op te schrijven,

  bijhouden is beter, alleszins,

  mijn lief zegt soms verwonderd dat ik nog nooit 2 keer hetzelfde klaargemaakt heb, da’s dan gewoonweg omdat ik a) niet kan onthouden b)mijn voeten vaag aan receptuur.

  als ge er iets me zou doen, laat me weten, ik wil wel iets van inbreng doen!

  groet.
  P aka PW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *