Het Punt.

Zeg, Bloggerkenblog. Ik doe dus mijn goesting é, met punten en komma’s en dialectwoorden zoveel ik wil. En ik schrijf des noods honderd keer “en al” in een post of ik zeg vijftig keer dat ik “van iets ga doen”. dit alles met de ‘ , ” of << die mij op dat moment het meeste aanstaan. En daarbij: een beetje beu doen terwijl dat ge weet dat ik op reize ben. Typisch Gentse A-listblogger.

10 thoughts on “Het Punt.

  1. Ik had er nog niet bij stilgestaan maar ik stop mijn titels ook blijkbaar altijd met een punt.

    Ik ben dus vóór het punt! 😉

  2. Ik eindig men titels ook nooit met een punt. Maar ik maak daar geen punt van hoor.

    Iemand moest deze flauwe woordspeling nog maken dus kon het maar evengoed door mij gebeuren hé. Waarvoor mijn excuses.

  3. is da zoiets gentblog kliek, zo van ditte en van datten en van dit meneer en zowaar dat meneer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *