Over hoe wij allemaal volwassen worden.

Het valt me de laatste tijd heel erg op hoe steeds meer mensen die we al lang kennen hun weg vinden in Het Leven™ . Zo hangt er sinds gisteren een affiche van Het Aanstormend Politiek Talent voor onze ruit, luisteren wij regelmatig naar de sportverslagen van Het Radiofonisch Instituut op de radio, organiseert meneer-mijn-maat-van-tregentaat met steeds meer succes jazzfestivals en gaat mijn lief zijn avondvullende in première binnen een maandje. Dan zijn er vrienden die kweeniehoewijze boten kopen, of kinderen, vrienden die extra studies afronden en mensen die een eigen zaak starten. Ik vind dat wijs. Morrissey had dus, wat mij betreft, geen gelijk: I actually *love* it when my friends become succesfull.

Ten huize Volume 12 wordt al een poos naarstig gewerkt aan een evenement, zoals u daar al kon lezen. Ik had hen in de context Piet aangeraden, een uitstekend chefkok. Bovendien is Piet, ten onzent nog steeds genoegzaam als PeeGee bekend, een fijne jongeman die ik sinds jaar en dag tot min moaten mag rekenen. Vorig jaar en dit jaar heeft hij de catering gedaan op voorgenoemd jazzfestival en hij deed dat zeer goed, zo hebben wij gehoord. Zo goed dat hij sinds kort op zijn eigen werkt, samen met een vriend. Dat wist ik allemaal al.
Wat ik echter niet wist is dat ze het verdorie zo professioneel aanpakken, met een mooie en sprekende website en al. En een heus concept zo blijkt. En visie en enthousiasme, zo zeggen ze bij volume12.

En dan ben ik natuurlijk helemaal trots op mijn kameraad. En dan maak ik onbeschaamd reclame voor zijn winkel, dat spreekt voor zich. Tchin, zeg ik u, die moet u hebben voor uw volgende feestje. Schrijf het op: Tchin!

2 thoughts on “Over hoe wij allemaal volwassen worden.

  1. Bedankt om te blijven luisteren, mes amis!! Leve Radio 1, Sporza radio en de nieuwuitzendingen op alle zenders als ik ze haal! ;-)(vanaf zaterdag ben ik weer de Voor de Dag-man met dienst, djeezes, wordt weer té veel nachtelijk opstaan)

    Zie net dat la Perez gisteren de zetel deelde met collega Dirk Gerlo. Ga eens videogewijs kijken zie hoe onze tennisman het er heeft vanaf gebracht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *