Dr. Oetker

Dr. Oetker-pizza. De nummer acht van de sossen heeft ze altijd in de diepvries en toen wij op reis vertrokken had ik er een hele vracht in huis gehaald. We hadden namelijk cat-sitters, en iedereen weet dat cat-sitters voorzien moeten zijn van de nodige porties junk-food.

Na onze thuiskomst bleken er nog een paar over te zijn en nu eet ik er af en toe zo eentje op, als ik geen tijd of zin heb om te koken. Want hoewel ik niet echt van pizza hou, zijn de Dr. Oetkers wel om te vormen tot een smakelijk substituut van boterhammen. Paar olijven erop, een drietal plakjes geitenkaas, een paar champignons en een halve tomaat in schijfjes. Alles bestrooien met versgeraspte parmesan en een hoop provencaalse kruiden en hey presto.

Er zit er nu één in de oven, zelfs, klaar binnen vijf minuten.

Bon. U was alweer live getuige van een bijzonder boeiende episode uit het fascinerende leven van i.

*zucht*

8 thoughts on “Dr. Oetker

 1. Ever tried being a 27-yr old vrijgezel? Ik zou hele bibliotheken kunnen vullen met dit soort van boeiende berichten 🙂 En ik was vroeger grote fan van dr oetker, maar kben ze nu precies toch beu gegeten. Bestaat er nog een goe merk van diepvriespizza’s,kwestie van eens af te wisselen?

 2. Een culinaire upgrade zowaar!
  Vroeger had je van Miracoli pizzabodems die we dan met ‘t kot naar believen voorzagen van het nodige beleg. Blijkbaar bestaan die “creazone-pizza’s” al lang niet meer, maar aan ons verbruik zal ‘t zeker niet gelegen hebben.

 3. Oetker Pizza rules! Maar dan toch enkele de ‘Speciale’ met salamidinges! En om eerlijk te zijn, die dingen in die Amerikaanse keten in hutten blijven ongelofelijk lekker. Maar te duur voor wat het uiteindelijk maar is, een restant uit de ‘cuccina povere’… Smakelijk! Speciale! Salamijn!

 4. Een paar kappertjes erovereen strooien is ook een tip. En als je ansjovis in huis hebt, is het al helemaal af!

  Pizzabodems? Nog nooit van gehoord… maar ik zou er zeker interesse voor hebben!

 5. hmm dr oetker mijn ma heeft ze hier ook altijjd in de diepvriezer steken 😉 lekker!!!!
  alleen wat klein als je honger hebt en twee is dan weer te groot :s

 6. hmmm.. pizza
  Nu heb ik er eigenlijk wel zin in. Straks even bij de italiaan achter echte parma. De zelfgemaakte zijn nog steeds de beste!

 7. Ik doe dat ook altijd: mijn pizza’s zelf extra customizen. Maar eigenlijk is dat toch erg he, dat je er nog zoveel zelf op moet smijten voor ze écht lekker zijn… :-s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *