Dilemma.

Als ik nu een advertentie kon plaatsen op dit weblog en daar maandelijks genoeg geld voor kreeg om een goede hosting te kunnen betalen, vindt u dat ik dat moet doen dan?

21 thoughts on “Dilemma.

 1. Ja, want jij doet er voordeel mee. Wat ik zelf heel erg hard kan begrijpen. Hosting kost nu eenmaal iets.

  Neen, want ik – ik spreek enkel voor mezelf – vind het interweb zo al reclame-infested. Ik vind het altijd een verademing om op blogs te komen waar nu eens geen advertenties staan. Zelfs al waren het google adsense dinges die contextgevoelig en “niet opvallend” zijn.

 2. Het hangt een beetje af van hoeveel bezoekers je hebt, en hoeveel van die bezoekers langs googlen binnen komen…want als de advertenties niet worden aangeklikt, kan je ze beter wegdoen. En als je wilt dat ze worden aangeklikt moeten ze toch wat opvallen, maar dan zouden ze andere lezers wel eens kunnen storen … goed over nadenken dus!

 3. Nee. Gewoonweg nee aan de commerce die werkelijk overal wil en zal en moet infiltreren. En ook nee aan Fanta en ook nee aan Nokia en ook nee aux autres. Het zou leuk zijn eens iemand *niet* zien zwichten voor geld – want daar komt het toch op neer, niet?

 4. wat zou ik er problemen mee hebben, ik doe het zelf. (niet dat ik er veel geld aan verdien, na 9 maand zit ik aan €16, over 3 maand moet dat ferm gestegen zijn, of hij vliegt er af)
  mijn bedoeling is ook om dat geld integraal in hosting of dergelijke te steken want die blogger begint op mijn zenuwen te werken.
  ik zou zo zeggen, probeer het een paar maand, en als het opbrengt, hou het, anders is het eigenlijk gewoon plaatsverspilling.

 5. inschrijven bij google kan je gemakkelijk zelf , na een week krijg je toegang, als de “google-comissie” je site ge-approved heeft.

 6. Ik zou het ook doen, zolang het voor uw blog is. Google Adsense reclame’s storen mij not at all indien goed geplaatst in de layout.

 7. een onbelgische vraag misshcien: maar ik vraag me altijd af hoed dat zit met adsense en belastingen, btw etc. wordt je dan zelfstandig uitgever met een btw-nummer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *