Spijtig.

Zeg. Wat ik wel heel spijtig vind, eigenlijk, is dat ik hier twee weken voor de verkiezingen nog geen enkel boekske of folderke van sp.a-spirit-kandidaten heb gekregen. Het is dus niet omdat ons huis vol affiches hangt van den spa en er vanharte-stickers op onze brievenbus hangen dat ik niet meer moet overtuigd worden é.
Er is hier sprake van een buurtfolder? Nog niks gezien. Iedereen zou een boekske van Jef Geeraerts krijgen? No sir, hier ten huize nog niets gehad.
Ik stel voor dat jullie hier rap eens een beetje materiaal in de bus komen steken, zodat ik eens kan meeklappen bij den bakker en op Het Project.

(Hebben wij wel gekregen: het CD&V-programma, een folder van Michael Verstraeten, een flyer van Groen en vandaag een persoonlijke brief van mijnheer de premier van dit land. Een oogst die ik sowieso al flauwtjes vind, eigenlijk.)

4 thoughts on “Spijtig.

 1. Ik passeer sebiet!
  (ik moest boekskes verdelen maar niet hier in de buurt)
  (en de buurtfolders moeten nog verdeeld worden)
  (en ik heb nog *niets* in mijn bus gekregen)

 2. Papier, was dat niet die rare materie die ze voor de komst van het internet gebruikten? Moesten ze daar geen massa’s bomen voor omkappen? Ik herinner het me niet zo goed meer, het lijkt al zo lang geleden *LOL*
  Grapje, maar toch ben ik blij dat het volume aan verkiezingsdrukwerk de laatste 10 jaar zo drastisch verminderd is.

 3. Wij hebben hier nu van alle partijen toch al een folder gekregen met programma. Na grondige doorname beginnen wij hier thuis ook al een slogantaal te spreken.
  Waar ik de muren ga van oplopen zijn die foto’s van kandidaten die poseren met een nationale bobo. Zo van zie eens wie ik ken, stem op mij en de glorie van de nationale bobo zal ook over u neerdalen. Not dus.

 4. zolang de folders maar in de bus vallen, heb ik er geen problemen mee:)) maar een reeks kandidaat-burgemeesters en schepenen aan je deur krijgen op de onmogelijkste uren, dat ging bij mij te ver. Maar cursief huigje heeft voor veel dingen een oplossing. Dus ook daarvoor:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *