Oh dear.

Het is hier zeer stil geweest de afgelopen 24 uur, zoals u misschien al had opgemerkt. Ik ben namelijk niet in staat geweest om iets te schrijven. Geen blogmoeheid, geen inspiratie, geen te drukdruk druk. Niets van dat alles.
Het had iets te maken met een autoruit, een gitaarzak, heftige regenbuien en een hoop stevige tape. En ook een beetje met een humorfestival, een try-out en onze Noorderburen. En ook met een paar dingen die ik nooit op het internet zou schrijven.

Eén en ander had tot gevolg dat mijn nacht extreem kort was (zoals in van drie tot zeven) en dat ik nu met de bus naar huis moet. Heirkracht.

Vanavond, als ik een warme douche heb genomen, een trainingsbroek en warme trui heb aangetrokken en met een kop thee in de zetel lig vertel ik u er alles over. En ook over mijn nieuwe jeansbroek, dat spreekt voor zich.
En dan zal ik ook de mails beantwoorden die zitten te wachten. Vanavond.

4 thoughts on “Oh dear.

  1. Kergyma zei ooit “- bloggers die zich excuseren voor het feit dat ze niet veel schrijven en dat zulks wel belachelijk is en al.”

    HA! Nu heb ik u e 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *