Cursus.

Als vrouw van mijn tijd ben ik dynamisch en ondernemend. Daarom ga ik na nieuwjaar een cursus volgen. Als ik niet te moe ben, that is.

Basiscursus wand- en vloertegels, dat lijkt mij wel iets.
Of sanitaire klusjes in huis, centrale verwarmingklusjes in huis, detecteren en herstellen van kleine pannes (elektriciteit en sanitair) of initiatie metseltechnieken .

Wij? Plannen om te verbouwen? Hoe komt u erbij?

11 thoughts on “Cursus.

 1. Ik vind het absoluut geen dom idee, mijn liefste heeft zo al heel wat centjes uitgespaard. Zelf heb ik een cursusje van de brico gevolgd: heel wat minder ambitieus, twee zaterdagen maar ik was wel content toen ik achteraf mijn inschrijvingsgeld terug kreeg in bricobonnen

 2. ‘k ziet het al zo voor mij : tussen de optredens en de restaurantbezoekjes en de honderd andere dingen gaat Ilse efkes een vloer leggen, of de electriciteit een beetje aanpassen (dan kun je beter een paar telefoontjes naar ‘t thuisfront doen -): maar jij wil dat zelf kunnen zeker?)

 3. Een basiscursus metselen of tegelzeten lijkt me aangewezen, het ziet er stoer uit maar het valt best mee. Vloeren zou ik niet aanraden, en bezetten is misschien net te zwaar maar loodgieterij en elektriciteit zijn de geknipte klusjes voor een handige man/vrouw.
  En als je wil weten of het jou ligt: gewoon naar de avondschool (Offerlaan?)gaan en je informeren. Het is dat best een gezellige boel.

 4. Hallo,
  wij zijn aan het bouwen en gaan binnenkort zelf onze vloeren leggen. Kan iemand mij zeggen waar wij een cursus kunnen volgen?

  DANKOEWEL!!!
  Marijke

 5. Ik ben er zeker van dat “loodgieten” ongelofelijk time- and moneysaving is! Een loodgieter komt toch nooit voor kleine prutsen én een lekkende kraan op enkele minuten kunnen repareren is toch zalig..

 6. Laat ze maar proesten! Ik ga mee met u! (Na het lezen van dit bericht moet Lien twee weken congé pakken om haar slappe lach te bedaren, maar kom)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *