Prijsuitreikdink.

Straks – binnen een uur of 10- wordt bekend gemaakt wie er doorgaat naar de finale van Cameretten. Ik persoonlijk schat de kansen van mijn meneer ongeveer fifty fifty. Een wedstrijd is sowieso altijd een beetje een loterij en het hangt echt af van waar de jury naar op zoek is, en hoe de pet van de jury staat op het moment van de beslissing: zijn ze into het emotionele, willen ze standup, zoeken ze theater, zoeken ze muziek…

Over smaken en kleuren valt niet te twisten en de jury bestaat uit amper vier mensen. Als je dan al ziet hoe extreem de meningen over bijvoorbeeld Ellen Dikker verschillen bij Het Radiofonisch Instituut (Fantastisch! loving it!) en bij Michel (horrible! hating it!) dan behoeft het geen verder betoog dat het moeilijk is om te voorspellen of hij er al dan niet bij gaat zijn.

Wat ik wel weet is dat hij goed heeft gespeeld en veel repons uit de zaal kreeg, dus dat is een goed teken. Het is ook het enige dat hij had kunnen doen, daarna is het in de handen van de jury.
En in handen van de andere kandidaten, natuurlijk, waarvan ik ondertussen ook al veel positiefs heb gehoord en gezien.

Zenuwachtig voor vanavond ben ik niet: er is niet zoveel aan te doen. Als hij erdoor is, leest u het snel op het interweb.

3 thoughts on “Prijsuitreikdink.

  1. Wat een goed gevoel na dat telefoontje gisterenavond -laat !!!We heffen het glas!!!!Super-dikke proficiat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *