De hondenfluisteraar.

Adrienne zou beter eens leren dat een hondje geen kindje is, me dunkt.

3 thoughts on “De hondenfluisteraar.

  1. Schitterende televisie, he: gepaste ergering aan het baasje, maar met een schaterlach! Vooral die montage van de depressie-getuigenissen van Adrienne en haar hondje was grappig: bijpassende muziekjes om het geheel wat emosjeneel te maken… hihi.

    Hoe is het eigenlijk afgelopen, want ik heb het programma maar 10 minuutjes gezien?

  2. Ga je graag met je hond op stap? Dan is de website Dogs on the block zeker iets voor jou. Je ontdekt er verschillende hondenrondes en maakt kennis met andere honden en baasjes.

    Schrijf je in, zet je hond op de kaart en maak een hondenronde aan. Voeg het je profiel van je hond(en) toe en laad foto’s van je trouwe viervoeter(s) op. Maak kennis met andere honden en baasjes en ontdek welke hondenrondes zij bezoeken Geef je mening en beoordeel de hondenronde die jij bezoekt.

    Schrijf je in op http://www.dogsontheblock.be en zet je hond, jezelf en jullie favoriete hondenwandeling op de kaart. Via deze originele ontmoetingsplaats maak je kennis met andere honden en baasjes.

    Surf naar http://www.dogsontheblock.be en registreer je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *