Allez zeg.

Aan de meneer die met dat jongetje van een jaar of zeven in de Keizer Karelstraat reed, daarnet: als u uw kleinen voor u zou laten fietsen, dan zou u niet om de 30 seconden achter u moeten kijken om te zien of hij er nog is. Bovendien lijkt het me aangewezen dat u een licht voorziet op dat manneken zijn fiets. Het is daar druk, het is vroeg donker en er is geen fietspad, had u dat al gemerkt?

4 thoughts on “Allez zeg.

  1. Wij merken het ook bijna iedere dag. Ouders die hun kinderen naar school brengen en zelf vooraan rijden. Vroeger was er “Kijk uit” op de BRT waarin men de kijkers tips gaf over veilig gedrag in het verkeer. Misschien moeten ze dat maar eens opnieuw uitzenden.

  2. Nee, de Keizer Karelstraat is levensgevaarlijk. Ik fiets daar elke dag voorbij om naar’t school te gaan. (sindskort met bus, luiheid en zo) En soms ben ik genoodzaakt het voetpad te nemen, anders word je vermorzeld.

  3. klein mannen mogen sowieso op de stoep rijden. Tot ze 10 zijn als ik me niet vergis? Veel veiliger dan op straat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *