Tweedehandsbeurs!

Mededeling van mijn studenten…

Studenten lerarenopleiding Hogeschool Gent organiseren tweedehandsbeurs

Tweedehands is weer helemaal in. Met deze gedachte organiseert \”Tijdloos!\” op maandag 11 december een tweedehandsbeurs in de gebouwen van de Hogeschool Gent, Departement Lerarenopleiding aan de Ledeganckstraat 8.

Tijdloos! is de mini-onderneming van een tiental laatstejaarsstudenten van de opleiding bachelor in het secundair onderwijs van de Hogeschool Gent. In de groep zitten studenten die vanaf volgend jaar zelf les zullen geven in het middelbaar onderwijs: economie, handel en burotica.

In de voorbije maanden werden boeken, cd\’s en dvd\’s in alle maten, gewichten en kleuren ingezameld door de studenten. Op 11 december vinden ze een nieuwe thuis. De verkoop gaat door in de gebouwen van de Hogeschool Gent – Departement Lerarenopleiding Ledeganck – K.L. Ledeganckstraat 8.

De toegang is gratis en iedereen is welkom tussen 10 u en 19 u. Hou op 11 december dus zeker nog een gaatje vrij in uw agenda en vind het boek waar u al zo lang naar op zoek bent!

3 thoughts on “Tweedehandsbeurs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *