It’s the season.

Ongeveer de helft van de kerstcadeautjes gevonden (andere helft morgen). Dierbaren die naar de zon gaan uitgezwaaid. Nieuwe auto gekocht (Hoera!). Vriendinnetje en haar baby bezocht. Bezoek gebracht aan vriend J. die een stuk van zijn rug is gesneden gisteren (alles is ok, voor zij die het zich afvroegen). Bloemen besteld voor oudejaar en kerst. Bankzaken geregeld. Opgeruimd, afgewassen, kattenbak ververst.

Morgenvroeg nog een voormiddag naar school, daarna opnieuw de stad in en als het goed is zal er tegen morgenavond een periode van absolute rust aanbreken. En dan zal ik vijf dingen vertellen die ge nog niet weet van mij, zal ik eindejaarslvraagjes maken en drie recepten neerpennen. En een artikel schrijven voor Het Project over een paar zeer fijne madammen die naar Togo gaan.

One thought on “It’s the season.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *