Vijf.

Juffrouw Dramoghe heeft gevraagd om vijf dingen te vertellen over mezelf die u waarschijnlijk nog niet wist, bij voorkeur ietwat vreemde dingen. Bij deze.

1. Ik heb een ongelooflijk groot complex over mijn te groot hoofd. Een ongelooflijk groot complex, want het hoofd is dan ook ongelooflijk groot. Het complex is er niet op verbeterd sinds ik het complex in een onbewaakt en emotioneel moment heb bekend aan mijn vrienden, die me sindsdien ook pesten met mijn ongelooflijk groot hoofd. Spitsvondigheden als “gij moogt dat niet dragen, nen hoed, dan ziet uw hoofd er zo groot uit” en “Oei, pas op, i. moet passeren met haar groot hoofd” zijn sindsdien een vast ingerediënt in mijn droeve leven.
2. Ik heb een tatoeage en ik vergeet dat altijd zelf omdat ik ze niet gemakkelijk zie. Als ik ze dan op een foto zie dan verschiet ik altijd.
3. Ik ben verschrikkelijk ambitieus. Jammer genoeg ben ik ook vreselijk lui en staat die luiheid mijn ambitie heel erg in de weg.
4. Ik heb het moeilijk met dingen waar ik geen controle over heb, zeker als ze me beperken in mijn doen en laten. Als ik bijvoorbeeld ziek ben, dan blijf ik voortdoen tot ik helemaal neerstuik en dan nog een beetje. Ik word daar kwaad van, ambetant en geïrriteerd. En ik wil dat vooral niet toegeven.
5. Ik haat verandering en zou het liefst hebben dat alles voor altijd blijft zoals het nu is.

En ik gooi naar Bruno, Michel, Steven, Lien, Sandra, Gyspy, Demus en The Q-woman. Kwestie van eens een paar meerderjarige mensen in de kring te betrekken.

8 thoughts on “Vijf.

 1. Je hebt pas een groot hoofd al ge naar een speciale hoedenzaak moet omdat de normale winkels uw maat niet hebben. En is dat zo bij u? 😛

 2. Een groot hoofd. Komaan zeg. Als er hier iemand last heeft van grote-hoofden problematiek ben ik het wel. Vraag dat maar eens na bij iédereen die ik ken. You’ll feel a lot better soon. 🙂

 3. Ik eis ook het grootste hoofd op!!
  Bovendien heeft een wijs man ooit gezegd dat ambitie en luiheid elkaar perfect aanvullen. Over grote hoofden heeft hij echter niets vermeld, aldus mijn persoonlijke geschiedenisboekje.

 4. Blijkbaar moet je hier als familie lief zijn voor ons i.
  Bij deze: ge hebt gij geen groot hoofd jong…
  … Het is gewoon de rest van uw lijf dat te klein is…
  mwoeha!!

  nee serieus, het is mij nog nooit opgevallen, dus zo erg kan het niet zijn.

 5. Hey i .

  Wat ben ik jaloers op je groot hoofd zeg !

  Ik heb namelijk een groot complex over mijn te klein hoofd ! Ik ben nogal slank en groot en heb een lage nek, maaaaar mijn hoofd in verhouding lijkt echt te klein. Ik draag altijd mijn haar lekker wild, terwijl ik zo graag eens een paardenstaartje wil !

  Een groot hoofd is toch leuk, dan ben je duidelijk AANWEZIG ! Je hebt meer hersenen, dus je bent slim en je kan hoge hakken dragen, waarbij je hoofd in verhouding kleiner zal lijken…

  Ruilen ?

  xxxx 😉

 6. Mijn hoofd valt mee, maarmijn neus is zo groot dat mijn kinderen hem een naam hebben gegeven : Werner
  Ik heb ook een tatoo en ik wijs altijd de verkeerde schouder aan….in de spiegel is het nl wel diene kant…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *