Droom.

Vannacht heb ik gedroomd dat we in de Colruyt aan de kassa stonden en opeens was de bende van nijvel terug en werd de Colruyt overvallen. Ik liet mezelf op de grond vallen en lief deed hetzelfde, maar we waren niet onderdanig genoeg en dus hebben ze ons meegenomen. We werden in een busje gestopt en ik had honger opeens. Gelukkig had mijn lief eraan gedacht om de pak chacha’s mee te nemen uit de kar (my hero) en was dat probleempje ook opgelost.
Plots zaten we in een soort afgesloten cel en ze wilden iets uit ons krijgen: informatie die we echtechtecht niet wisten. En toen zei één van die mannen: Wacht, ge zult het rap weten en kwam een andere man de kamer binnen met een spartelende Santa Boogie, helemaal gevild -zoals in ontdaan van zijn vel en vacht- en jankend en bloedend.

Ik ben doodsbang wakker geworden, badend in het zweet.

Hohoho. It’s the season to be jolly.

3 thoughts on “Droom.

  1. ‘k Heb gisterenavond net een koffiezet besteld in de Colruyt , zou d’er een verband zijn? Ochgod dat arm beest,ge zijt toch vlug gaan controleren of ‘t hij nog met plastiekzakskes aan ‘t spelen was ? (van de Colruyt…)
    Welke frustratie zit daar achter? Of was’t een kater?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *