Zelfportret.

Anton gooit met stokjes en omdat die jongen schone fotoots levert voor het project, ga ik daar gaarne op in. Maak een zelfportret, zo luidt de opdracht. En doe het snel. Nu heb ik een probleem met mezelf op het interweb te gooien, in beeld althans, dus ik had een heel concept in mijn hoofd. Dat ik deze week ook ga posten, maar er is nog wat werk aan.
Edoch: gisteren bekeek mijn lief de foto’s die ik van mezelf heb gemaakt en bij de eerste moest hij heel hard lachen. Terwijl de eerste eigenlijk niet tot de reeks behoorde, maar bedoeld was om mijn instellingen een beetje af te stellen. Sluitertijd en iso en al, u kent het wel.

Om een lang verhaal kort te maken: zelfportret met heiligenbeeld, in de hal aan onze slaapkamer.

Mijn echte zelfportret komt er later deze week aan. Maar bij deze geef ik het stokje alvast door aan Joke, aan Tessa, aan Els, aan Lien en aan San. Omdat ik wel eens wil zien wat zij met de camera aanvangen. Powerwomen en al.

21 thoughts on “Zelfportret.

  1. mo-allé-zo-cool-en-das-allemaal-mijn-schuld!

    Hij deed me ook wel een beetje aan een duistere horrorfilmscène denken … dat rechthoekig geval dat achter je hoofd te zien is … isdat een luikje in je schedel dat opengaat en waar we zo meteen een bijl uit zien katapulteren?

  2. Als ik je blog lees, moet ik soms denken aan Kaat van Kaat en Co. Als ik een foto van je zie (zoals die keer toen jullie in Weekend Knack stonden of zoals nu hier op je blog), moet ik nog steeds aan Kaat van Kaat en Co denken. Volgens mij ben jij een beetje van het type Kaat van Kaat en Co. Herken jij je daar een beetje in of vergis ik me nu helemaal? Is zomaar een gevoel dat eigenlijk op niet zo heel veel gebaseerd is hoor… 🙂

  3. @liza: mwja een heel klein beetje en van heel ver lijkt ze wat op Kaat …maar dan toch ook weer niet , nu weet je nog niet veel meer hé -)

  4. van ver lijk je erop en ze heeft ook altijd zo’n kleedje aan zoals jij hebt maar in een ander kleurtje. iedere keer als het programma begint zeg ik tegen papa ” t’ is juist ilse van ver “

  5. Ja, dat bedoel ik dus ook: niet enkel van gezicht en kapsel zo’n beetje, maar ook van kleedjes etc. 🙂 Maar nogmaals: dit alles onder voorbehoud van wat ik NIET zag op die anderhalve foto…

  6. O, op die manier. Zo der echt om doen, zoveel mogelijk plekken en al. Mijn moeder vindt dat ook wijs, Jezusbeelden. Ik zal een dezer dagen eens een foto van onzen Jezus nemen.

  7. Radiofonisch Instituut weet meer over Kaat en Co! Herinner ik mij van een post op zijn blog. Dat hij haar een wijze actrice vindt en zo.

  8. i. die op Kaat lijkt? Hmm, niet echt. Een beetje hetzelfde type misschien, ja, maar i. is duidelijk kleiner. Ze hebben wel heel gelijkaardig haar. Dat wel. Ja. Neen. Och, ik vind dat moeilijk, vrouwen vergelijken. Eigenlijk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *