Fin de monde.

Eén van mijn favoriete restaurantjes in Gent, Fin Du Monde, is verhuisd sedert donderdag. Ze zitten nu niet langer in de Goudstraat, maar in de Meerseniersstraat, waar vroeger den Arpooz was. Ik weet niet waar Arpooz naartoe is nu, maar Jean en Nathalie zitten daar alleszins goed, in die zijstraat van de vrijdagsmarkt.

Eenvoudige gerechten, grote porties, geen pretentie en lieve mensen. Warm aanbevolen, zou ik op het Project zeggen.

5 thoughts on “Fin de monde.

  1. Ik wou er reserveren voor afgelopen zaterdag maar het zat al vol. Maar ik heb gereserveerd voor nu zaterdag. Juij! Het is er inderdaad altijd vreed lekker.

  2. Vanuit Jonas zijn vorige stekje gingen we regelmatig naar Fin de monde. Op 50 meter van zijn studio. In het begin stond er niet altijd een vegetarische maaltijd op het bord, maar werd er toch telkens snel iets heel lekkers voor me in elkaar gestoken.
    Nu wonen we beetje verder. Dankjewel om het terug in mijn geheugen te schoppen. Misschien kunnen we daar gaan “brainstormen…”

  3. Zondag hebben we ook ontdekt dat ze verhuisd waren. Helaas keihard volzet natuurlijk. Het ziet er wel mooi uit, daar in hun nieuwe stekje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *