Batibouw.

Half twaalf aangekomen.
Half twee terug vertrokken.
Folders geraapt.
Ons geërgerd aan onbeleefde mensen.
Opnieuw hoofdpijn gekregen.
Veel lelijke dingen gezien en een paar mooie.

Lief heeft op een stand van namaak-openhaarden luid verkondigd dat het eigenlijk leuker zou zijn dat er in plaats van valse houtblokken een kat op haar rug zou inliggen, trappelend met haar pootjes. De andere mensen daar vonden dat blijkbaar niet.

Eigenlijk zijn wij daar niet voor gemaakt, voor beurzen.

8 thoughts on “Batibouw.

  1. Ik ga ook niet graag naar beurzen; zeker in Brussel en Kortrijk. Zo druk. Helemaal een teleurstelling als je niet vindt, wat je zoekt. Wil je er iets eten, is het te duur. Staan aanschuiven op de ring en nadien op de parking; zeker bij het Autosalon en Batibouw. Na het beursbezoek dezelfde ellende. Grrr. Met de trein en vervolgens met de metro gaan, zorgt voor minder stress.

  2. Batibouw twee jaar geleden gedaan (wegens vrijkaarten) en het er geen uur uitgehouden, waarvan dan nog eens 30′ op zoek geweest naar een detig broodje… Mij zien ze daar niet snel terug vrees ik. Al heeft het zijn fans…
    ps: dat van die kat is anders toch hilarisch… Mensen en humor he 😉

  3. Als Lief eens naar Antwerpen komt en om het midden van de groenplaats zegt luid zegt:

    “Allez scheetje, ge kunt aan die mensen toch niet zien dat het allemaal racisten zijn.”

    dan mag hij de rest van de dag op mijn kosten drinken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *