Rondleiding (2).

De deur van mijn bureau

De inkom heeft u al gekregen. Next up: mijn bureau.
Alles blijft, behalve de gordijnen (giejuw gordijnen) en het lelijke roze papier aan de muren. Ik overweeg iets grijs in combinatie met mosterd. Maar daar ben ik dus nog niet uit.
De internet- en telefoon komt hier binnen, en dat is nu een rommeltje van losliggende kabels. Daar moet dus iets proper rond gemaakt worden. En misschien ook eens kijken voor een elegante oplossing wat betreft blootliggende verwarminsgbuizen.

Mijn bureau! Mijn bureau

12 thoughts on “Rondleiding (2).

 1. Dat mosterdkleur lijkt me een goed idee in het bureau van de vroegere mosterddirecteur -)
  ‘k Denk dat ge daar niet meer weg te slaan zult zijn uit uw chique bureau (en dan krijgen wij nog meer te lezen : dat boek dat je ooit eens beloofde te schrijven…? )

 2. Over die buizen: Als je een keer begint te kappen (voor nieuwen elentriek ofzo) dan moet je voortdoen. Steek die buizen dus direct mee in de muur. Anders ga je dat later nooit meer doen, en ga je er spijt van hebben.

 3. ziet er allemaal heeeel mooi uit!

  van die buizen hee, ik heb ze gewoon proper in dezelfde kleur als de muur/plinten gedaan (en mee veranderen van kleur over kleurvlakken) met matte lak.

  in de muur, das goe en wel, maar EN veel werk EN er gaat dan ook plotsklaps veel warmte-energie in je muur ipv in je kamer…
  global warming en zo…

 4. Huizen kijken is een leuke bezigheid. Heel veel mensen doen het graag. Je bent meteen benieuwd om de rest te zien. Krijgen we dat ook te zien? Nu onbemeubeld. Later bemeubeld. Nu roze, straks grijs met mosterd. Dit wordt een toffe rubriek. Dit wordt een huis met uitstraling. De knappe deuren en de parketvloeren zijn er al.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *