Tony.

Het schijnt dat ik cryptisch ben. Babies, you ain’t seen nothing yet. Dit bijvoorbeeld.

Tony is hier. Beneden een verdiep lager dan waar ik zit te werken. Als Tony er is, dan is er altijd een stemming van plannenmakerij in huis. En dan maak ik eten in grote kommen voor hongerige magen. Tony in huis, ik zou het iedereen aanraden.

5 thoughts on “Tony.

  1. Brrr… De naam Tony roept geen goede herinneringen op.
    Onze vroegere buren waren familie van Tony Van Parijs, en telkens wanneer er verkiezingen aankwamen, zetten ze een reuzengroot bord met Tony’s foto (bigger than life) in hun tuin. Het stond telkens op zo’n strategische plaats dat het leek of Tony in onze tuin stond. (Waardoor wij van veel mensen de opmerking kregen: sinds wanneer heulen jullie met de tsjeven?)
    Brrr… Beeld je in: elke ochtend als je nog halfwakker van de bakker terugkomt begroet worden door de tronie van Tony.
    Tony in de tuin, ik zou het niemand aanraden.

  2. De zieke Pony?

    (Trouwens een nummer dat bij mij lang op repeat gestaan heeft toen ik 13 was ofzo.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *