8 thoughts on “Proficiat, manneken.

  1. Het was eigenlijk te opvallend gedaan tijdens de loop van het programma. De hele tijd sterke stukken van Philippe uitzenden en zwakkere momenten van Xander. Dan voel je aan je kleine teen dat ze dat format in de laatste aflevering gaan omgooien en de zenuwachtige momenten van Philippe laten zien om dan af te sluiten met een overdonderende Xander. maar ja, ik wist het dan ook al lang. Misschien dat het mij daarom opviel. Alleszins proficiat Xander … en ook Philippe en Iwein.

  2. Eerst vond ik die Xander veel te hoogdraverig. Tot ik zijn leeftijd hoorde! Eender wat er nog aan scheelt, het kan nog ongelofelijk bijgeschaafd worden. Maar die twee anderen vond ik ook leuk, en die zenuwachtigheid viel wel mee..!

  3. Ik vond Philippe en Iwein zakken beter. Maar nu hebben we ten minste weer iets om over te praten in de kroeg. Ik ben dat turen door de ruit zo moe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *