Ben.

Het is ondertussen vijf jaar geleden dat ik Ben nog zag. Hij werkte lang geleden in dezelfde fabriek als mij, als sys-admin van het systeem waarop ik programmeerde. Veel gelachen, indertijd, met hem en met de andere admin.
Dik een jaar voor ik de fabriek verliet, vond hij ander werk. En een jaar later ik dus ook en sindsdien heb ik hem niet meer gehoord of gezien. Niet zo moeilijk: de mens woont in Lier, dus het is niet alsof je zo’n mensen toevallig tegenkomt hier in Gent.

Eergisteren liet ik op LinkedIn de functionaliteit lopen waarmee het gedoe kijkt of er mensen uit uw adresboek matchen met user-accounts op hun systeem. En vandaag kreeg ik opeens een mailtje “Ben has accepted your invitation”. Ik was er zowaar wat van aangedaan.

Dag Ben!

One thought on “Ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *