Verslag.

Het begin van het verslag was hier al te lezen.

Mevrouw de voorzitter opent de vergadering om 20u13 en neemt de aanwezigheden op.
Aanwezig: Ilse, Michel, Bruno, Steven, Hans, Peter DP, Karolien, Jeroen, Jean-Marie, Patricia, Griet, Katrien, Wouter, Hugues, Tom, Joke, Tessa, Els, Teun, Lien, Dimi. [Steve vervoegt de gelederen om 21u10]

Het einde van hetzelfde verslag is dit

Mijnheer de voorzitter sluit de vergadering om 22u22.

Bloemen! cadeaubons! Een kaartje met bewegende oogskes! Een uitstekende nieuwe voorzitter! En hopelijk eindelijk een beetje tijd voor alle plannen die in mijn hoofd zitten.

7 thoughts on “Verslag.

  1. Afscheid doet altijd een beetje pijn , alhoewel het voor jou zeker geen afscheid wordt maar eerder een beetje meer “achter de schermen werken ” zeker ?? Maar als je ziet wat er van oa. jouw geesteskind geworden is : proficiat !! Ook proficiat aan de nieuwe voorzitter en succes gewenst.

  2. wij vonden het al altijd een prachtige prestatie we begrijpen ook dat er nu belangrijker dingen zijn …kuisen, huisje inrichten en verhuizen.Maar we weten ook dat Gentblogt altijd op uw steun zal kunnen blijven rekenen de vrienden die je hebt leren kennen enz… dat is toch iets blijvend. Merci voor al het leesgenot. Er zal er nog wel veel volgen zeker ? ook proficiat aan de nieuwe voorzitter en ‘k zou zeggen , doe op dezelfde leest voort! lientje en de anderen, jullie zullen ons ilse wel wat troosten zeker want we weten dat het voor haar nu wel wat moeilijk is. We willen zeggen aan ilse … altijd vooruit kijken, wie weet wat brengt volgende week.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *