12 thoughts on “unk?

  1. ‘t Zal wel zijn. Net als mijten bijvoorbeeld, die worden geboren met zes poten en krijgen er later twee bij.

    Bladluizen zijn ook wel wijs: het ene moment leggen ze ze levende bladluizen die soms zelf al levende bladluizen in zich hebben, dan weer leggen eitjes; het ene moment doen ze aan geslachtelijke voortplanting, het andere moment hebben ze geen mannetjes nodig om kleintjes te maken.

    Fascinating, no?

  2. Wie ze in levende lijve wil bestuderen : er zitten er een stuk of 128 miljoen in mijn dochter haar zandbak. En wij noemen ze dus vetvarkens. Griezel alom.

  3. Vreselijk enge beesten , overal zitten die ! Mijn halve trouwboek noemt die “platte zeugen ” (da’s Eeklo’s schijnt het) Griezels net als de massa bladluizen die m’n rozen opeten (en ik wil geen pesticiden gebruiken !), het verwondert me niet dat die zich op alle mogelijke manieren voortplanten

  4. Tip: als je geen pesticiden wil gebruiken. De peuken uit uw asbak allemaal in een fles steken. Er water bij doen en dat bruine sop met een plantenspuit op uw rozen sproeien.

  5. ik denk dat ik een pakje tabak ga aanschaffen en dat met water aanlengen , want met die paar peukjes per week van m’n zus blijf ik jaren bezig -) om al m’n rozen besproeid te krijgen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *