Screwing up the stats.

Joke vatte vorige week snode plannen op om de statistieken van de Last-fm groep van Het Project te beïnvloeden met muziek als celine dion en wim soetaer. Nu ja, muziek is een groot woord natuurlijk. Vanaf vandaag voer ik een tegenaanval uit, aangezien deze middag in de Fnac — ondanks de minachtende blikken van het lief — de nieuwe CD van Michael Bublé werd aangeschaft. Michael Bublé, lieve lezertjes, is namelijk (ondanks wat door kwatongen wordt beweerd) übercool. Net als diadeems, zoals ik een jaar geleden al had voorspeld, overigens.

8 thoughts on “Screwing up the stats.

  1. Puh, wacht maar tot de stats morgen uitkomen. Ik was deze week helemaal in de ban van Franse Chansons, ha!
    Gigi l’Amoroso enzo… 😉

  2. Michael Bublé… Ik herinner me nog hoe die enkele jaren geleden aangekondigd werd op televisie in één of andere reclame en men zei: “Michael Bublé! Je spreekt het uit als Boeblee!” Echt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *