Mijn lief nodigt uit.

Wanneer u hier af en toe komt lezen, dan weet u dat henk dit jaar in de finale van Cameretten stond, het oudste en één van de belangrijkste cabaretwedstrijden van de lage landen. Daaraan gekoppeld was een finaletournee, waarin hij (en bij uitbreiding ik, als permanent aanhangsel van mijn lief) veel tijd spendeerde met Daniel Arends, winnaar van het festival en de Frank Sumatra van het Amsterdamse nachtleven. Arends zit in de stal van Comedy Train, waaruit zowat al wat groot is in Nederlandse standup voortgekomen is: Hans Teeuwen, Najib Amhali, Theo Maassen, Ronald Goedemondt,…

Orgelpunt van de finaletournee was een weekje in Amsterdam, waar Daniel ons op een avond ook meetroonde naar Toomler, voor een late night show. En daar heb ik voor het eerst in zeer lange tijd nog de slappe lach gehad omwille van een comedian. Die meneer (die trouwens helemaal geen pijn doet aan de ogen) was Henry Van Loon.
Zowel Daniel als Henry zijn ongelooflijke talenten en ik zeg u: ze gaan het ver schoppen.

Om een lang verhaal kort te maken: beide heren wilde graag het belgische publiek een keer proeven, en wij wilden hen best eens te logeren krijgen. Er is geen betere plaats dan Le Bal Infernal om zoiets te organiseren: fijn dicht bij huis voor ons en met een liefdevol publiek. Dus: de twee jongens die binnen 3 jaar in één adem genoemd zullen worden met Teeuwen, Amhali en Maassen! Op donderdag 31 mei in Le Bal Infernal! En mijn lief gaat MC-en!

Dutch Comedy night

Snel reserveren als u erbij wilt zijn. Het entreegeld wordt proper in gelijke delen gesplitst voor de comedians, dat spreekt voor zich.

4 thoughts on “Mijn lief nodigt uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *