4 thoughts on “Brico Oostakker op zaterdagmiddag.

  1. Hoh, en zeker niet als ze daar (om de zoveel tijd) -10% korting geven: je komt met brol thuis dat je anders nooit zou kopen. Er breken bijna altijd onlusten/riot/moord -en doodslag uit aan de rij wachtenden aan de kassa.

  2. supra bazar zondagmorgen : dubbel “don’t” : heel Gent -) loopt hier (als dat geen racisitische uitspraak is !)

  3. [..] onder de middag terug naar de Brico om het pokkeding terug te dragen. Antwoord van de winkelbediende: “Oei, goh, ‘k weet niet wat ik moet doen, Henkel verpakt dat altijd goed, o, en kijk, er ontbreekt hier precies een stukje dus kan het niet tijdens het verpakken zelf misgelopen zijn. Ik ga naar Henkel bellen en rond 16:00u weet ik meer, meniere”. Hierdoor keihard gehekeld zei ik: “Ik moet wel werken he”. Op dat moment [..]

  4. Mijn lief zweert bij Stock (van) Wiemeersch, goedkoper dan de brico. Het volk zul je niet kunnen ontlopen, al eens gezien hoeveel er verbouwd wordt in onze stad???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *