Dag 4 – aftermath.

Door de dns-problemen bij dreamhost heb ik gisteren niks bijgehouden. Geen erg echter, want we kunnen dat vandaag evengoed. De dns-problemen zijn dreamhost overigens genereus vergeten, dankzij de lieve mails van Javier en Jason.

Op dag vier werd al onze isolatie geplaatst en werd het dak helemaal afgewerkt. Inclusief dakgoten. Zeer tevreden inderdaad. Vanmorgen (dag 4b, als het ware) is er een meneer aan het opruimen en nog wat puin op een remorque aan het gooien. En dan is het gedaan.
We hebben gisteren trouwens al onze gyproc en profielen en dampscherm en verbindingslint en vijzen gehaald. U mag twee keer raden wat wij de komende weken gaan doen. Honderd vierkante meter gyproc, inderdaad. Sterke mannen uit mijn vriendenkring: hou uw telefoon in de gaten, u zou wel eens gebeld kunnen worden.

One thought on “Dag 4 – aftermath.

  1. Boe! Waarom krijg ik geen lieve mails van dreamhost? MIjn sites lagen toch ook heel de dag uit :'(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *