Goed bewaard geheim.

Sjt. Niet verder vertellen, of toch niet aan té veel mensen. Morgen is er een buurtfeest hier in Gent op een vree wijze locatie. Aan de muide, op de kade aan de terneuzenlaan. Het heet de kadefeesten en het was eens het feestje van de woonbootbewoners. Nu is het al een boel groter, maar toch nog steeds redelijks uniek. Ze hebben geen website, er is bijna geen reclame en zelfs bij Het Project is er denk ik niemand die ervan weet. Iedereen zit namelijk op Odegand, of op De Beloften, of op de Coyendans.

Wij niet. Wij zitten op de Terneuzenlaan, want daar zijn ons maten ook. En er is een rommelmarkt, er is een klon, en er zijn optredens des avonds. Allemaal op de kade. Sjt.

One thought on “Goed bewaard geheim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *