House is out.

Klijn had het er vorige week over, Michel vertelt vandaag over de eerste aflevering van seizoen 3. Maar hier ten huize is er een beetje verdriet in mijn hart, want House mag niet meer. We hebben nochtans nog drie schijfjes met vier afleveringen liggen. Blinkend, bovenop de DVD-speler, gereed om bekeken te worden. Maar het mag niet zijn.
Misschien is het omdat ik minstens één keer per dag zeg dat House mij kan krijgen. Misschien omdat ik na mijn voorbereidingswerk al huppelend de living binnenwaai, onderwijl zingend van Let’s watch the funny doctor!. Misschien verdraagt hij geen andere grappige man onder het zelfde dak.

Alleszins: kwatongen die beweren dat mijn lief onder de sloef ligt, hebben bij deze het bewijs van het tegendeel. Meneer heeft namelijk beslist dat we genoeg naar de dokter hebben gekeken voorlopig. Op mijn vraag om voorlopig te definiëren was het antwoord een maand. Wat ik vanzelfsprekend op puberaal ooggerol en verbolgen gemompel heb onthaald.

Maar vanavond hebben we dus naar 300 gekeken op de digitale televisie. Niet slecht. Maar minder Hugh Laurie, en dat vind ik persoonlijk een zwaar aan te rekenen minpuntje.

6 thoughts on “House is out.

  1. House is super… Maar er zijn grenzen he! Ik deel het huis met een House-verslaafde, niet makkelijk hoor, afspraken moeten worden verzet omdat meneer zeker naar House moet kijken… Misschien is zo’n hoop DVD’s wel een goeie tip 😉

  2. Ghighighi

    dat vind ik nu eens grappig sie.
    Heb gevreesd voor een soortgelijke reactie bij mijn niet zo wettelijke wederhelft tijdens het bekijken van de reeks van Hornblower. Ik kon wel begrijpen dat dagelijks een vijftigtal zuchtend uitgesproken “wat n held”-en niet het leukste zijn om naar te luisteren voor hij-die-dacht-de-enige-held-in-mijn-leven-te-zijn, maar hey, de knapperd zit in een bakske en kan daar niet uit, weet u wel!

    Veel sterkte, intussen

  3. For the record: het heeft hier niks te maken met de uitstraling van een fictief figuur. Mocht ik mij daardoor bedreigd voelen, ik zou mezelf ook zielig vinden. Maar als je al weken aan een stuk elke avond naar hetzelfde zit te kijken, is de fun er op den duur ook af. Dus om te voorkomen dat een super goeie serie door routine verkloot wordt: eventjes de kraan dicht.

  4. @ Henk: Ik zou daar dus geen probleem mee hebben. House kan mij ook krijgen! *Euhm, kak.* Nee, House is ronduit geniaal en al zou er elke dag een aflevering op mijn bord liggen (jaa, ojaa!) zou ik het nog niet erg vinden. Seizoen 4 begint trouwens geniaaaaaal. (jaloersmakerij)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *