Een feestje.

uitnodiging

Gisteren was een mooie dag, en een mooie avond. Ik geef niet zo vaak feestjes, want ik zie daar altijd een beetje tegenop, al die organisatie en al. Maar dertig (30!) worden is natuurlijk wel een mijlpaal, dus daar hoorde een kleine viering bij. Eerst werden er wilde plannen gesmeed met vriendin M. over een boot afhuren en een hele organisatie, maar uiteindelijk heb ik toch gekozen voor minimum effort. Dat gaat zo:
– vraag in een café waar je graag zit of je daar een feestje mag geven;
– verstuur wat mailtjes;
– overtuig uw lief om te spelen met de band die veel te weinig speelt;
– koop een massa bonnekes;
– loop de hele avond rond als een kieken zonder kop.

Alleszins: ik heb een zeer fijne avond en nacht gehad. Rosco was grappig als altijd, iedereen was superlief voor mij en ik heb veel mensen gesproken die ik al veel te lang niet had gezien. Merci aan iedereen die er was!

Een massa cadeautjes gekregen ook, de meest fantastische dingen. Opnieuw: merci allemaal, you are very sweet….

(10/365) Cadautjes

(klik voor nota’s over wat wat is…)

Vandaag is een rustdag, een beetje recupereren. Want ik ben geen drie maal zeven meer, weetwel.

3 thoughts on “Een feestje.

  1. Zijt gij bedankt voor deze hele mooie avond (hebben even onze jeugd teruggevonden – gisteravond dan wel he, niet vandaag 😉 )

  2. Rosco… Rosco.. This is a Rosco show!

    Zeer leuke avond. Weinig bewegingsruimte omdat jij zoveel vrienden hebt, maar wel zeer leuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *