Van nu en straks.

Weet u nog, die keer dat wij maandenlang geen verwarming hadden? En soms zelfs geen warm water ook? Gelachen, jong, gelachen.
Dat is nu ondertussen opgelost, getuige de gepeperde factuur die op betaling ligt te wachten naast mijn pc. Ja, te wachten, want de loodgieter moet nog eens komen om een paar dingen uit te leggen en af te stellen, en zolang de loodgieter niet komt, worden er geen facturen betaald. Een mens zou denken dat zulks een stimulans is, niet?

Hoe komt het dan dat ik vanavond om 21.50h een sms kreeg dat het niet meer voor vandaag zal zijn, maar voor morgen? En dat terwijl ik hier best wel naar uitgekeken had, en het nu dus al te laat is om te vertrekken? Werkmannen. tsk.

2 thoughts on “Van nu en straks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *