Stem op ons! En ook op andere mensen!

Vorig jaar was ik genomineerd voor “Blog van het Jaar”, u weet wel, die award van Clickx. Ik wilde dat toen niet, om verschillende redenen, waarvan de belangrijkste was dat ik ongelooflijk beledigd was dat Het Project niet genomineerd was. Echt, kwaad dat ik was, ge hebt daar geen gedacht van. Dit jaar is Gentblogt er wel bij, dus ik draai met plezier mee in mediacircusjes allerhande.

U kunt hier stemmen.

Stem Gentblogt!
Dat is zowat de samenvatting van deze oproep, en meteen ook het belangrijkste dat ik u te melden heb. Er zijn nog een paar andere sites die ik nog even wil vermelden, ook. Voor inspiratie en omdat het mensen zijn die ik bewonder. Zo weet u meteen waarop u nog kunt stemmen.

Eerst nogmaals: Voor de categorie Blogs: groepsblog… Stem Gentblogt! Omdat het een project is dat zo gedreven is en zo belangrijk is voor Gent en voor mij persoonlijk. En om alle redenen die hier worden opgesomd. Als u een tweede stem in deze categorie wilt uitbrengen, dan kan ik u overigens Eskimokaka warm aanbevelen. Leuke mensen, fijn webblog, grappig.

* In de categorie Muziek en Film
Damusic is een site gemaakt door een aantal zeer gedreven mensen. Knappe foto’s, zeer goede reviews en bijzonder accurate vinger aan de muziekpols. Zeker uw stem waard.

* In de categorie Kunst & Cultuur
Wittenond is op een paar jaar tijd uitgegroeid tot het comedy-portaal van Vlaanderen. Een site gedragen door Tom en Evelien, die er — geheel vrijwilliger en onbezoldigd — een massa tijd insteken. Aanrader!

* In de categorie Eten & drinken
Kokeneten is een initiatief van Lilith, aka Juffrouw Tales From The Crib. TFTC is nog steeds één van mijn favoriete persoonlijke weblogs en ik begrijp niet dat zij niet genomineerd is. Maar Kokeneten is dat dus wel, en u vindt er uitstekende recepten en ander lekkers. Alweer: vrijwilligers, gedreven. Begint u een patroon te zien?

In de categorie blogs: fotoblog
Drie favorieten alhier:
drieduizend: strak in concept, magistraal in foto’s…een site om dagelijks naartoe te klikken
I-manuel: fotografisch talent uit Leuven. Maakt mooie comedy-foto’s, maar doet ook veel meer dan dat.
Jimmy Kets: buiten categorie, natuurlijk, deze fotograaf van De Morgen. Wat zijn blog niet minder aantrekkelijk maakt, dat spreekt voor zich. Prachtige beelden!

In de categorie blogs: persoonlijk
Ik zit erbij, daar, maar voel u vooral niet verplicht. U kunt ook op mijn maten stemmen:
Brutin
Onnozelheid mag!
Tales of Drudgery & Boredom
volume12

4 thoughts on “Stem op ons! En ook op andere mensen!

  1. Wittenond heb ik ontdekt door te snuisteren op de Clikxsite..ik heb hen mijn stem gegeven nof voor ik dit gelezen had! Goed, he?

    En als Kokeneten lees, wil ik eten, het is de meest voedselvriendelijke blog van het land, dus yep, die ook.

    Ah, voor u ook natuurlijk..en voor Gentblogt. Tuurlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *