About having a silly boyfriend.

We hebben zonet een zeer korte weekendtrip in Oostende achter de rug, waarover later meer…om de voor de hand liggende redenen. Maar allereerst even dit: mijn lief is veruit het grootste kieken dat ik ken. No kidding. Dat verklaart meteen waarom we ons weekendje daarnet afsloten met het ingeven van Gelijkheidstraat, Oostende op Eva-de GPS. En waarom mijn wederhelft tien minuten later in een conversatie verwikkeld was met een mevrouw die haar enthousiasme nauwelijks de baas kon toen bleek dat de voordeur van The Block effectief open stond.

– Het ziet er veel schoonder uit dan op den televies é madammeken.
– Ja, meneer, dat vind ik ook, op de televies ziet ge dat toch niet gelijk dat t moet. Zou Bruno hier zijn peisde?
– Ik zoe’t nie weten, maar er staat wel nen auto hé. Ge kunt misschiens eens gaan kijken boven.


*exit vrouw, richting eerste verdiep. Spot op haar gegeneerd met de ogen draaiende echtgenoot die haar tot
normaal doen aanmaande*

Ik denk dat ik zijn dagelijkse dosis valium weer eens ga moeten opdrijven binnenkort.

Bij de auto van een kandidaat

Meer foto’s
.

One thought on “About having a silly boyfriend.

  1. wees gerust, de tijd van absolute walging ligt reeds ver van mij. Het eten was ideaal, en de kaastaart smaakt e me voor het eerst! Goeie punten voor franzoise! (en ook voor u i.)

    Zoals afgesproken zullen uw kookkunsten en Henk zijn gyproc kunsten bij tijd en stond in herinnering gebracht worden 😉

    Kus van b en i

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *