Post van de vrijheid. Ze roept.

Vrienden gentenaren,

het is eindelijk tijd voor actie!
30 maart roepen we onze onafhankelijkheid uit, en dit uiteraard in het kloppend hart van revolutionair gent, het St. jacobs.
Hiervoor hebben we jullie steun echter hard nodig: al diegenen die ooit achter een bar gestaan hebben, de artiesten willen soigneren, het volk willen volstampen met bootrammen mee uuflakke of als podiumslaafje (roadie) hun engagement willen botvieren zijn meer dan welkom om ons te vervoegen in de revolutionaire strijd.

daarnaast plannen we op 1 maart ook een actie tijdens gent wevelgem: Gent Vlagt! aan den arrivé gaan we al die gele vlaggen van het vlaams gespuis overstemmen met onze fiere gentse vlaggen!

Inschrijven kan via “contact” of “lid worden” op onze gloednieuwe site www.gentonafhankelijk.org!
laat je gegevens na en vergeet niet uw voorkeur (gent vlagt of 30/03) te vermelden

gent vrij, gent vrijstaat!
wulder iere & zieder hunter!

Het werd de hoogste tijd dat Gent eens voor zijn rechten opkwam, vind ik. Altijd dat gezever over de Vlaamse Onafhankelijkheid: wij hebben nog minder te maken met Antwerpenaren, Westvlamingen en Limburgers dan met Walen. Waarom zou ik betalen voor de melagomane kunstprojecten van de Antwerpenaars? Voor de gemeeschapsgeldopslorpende studentenstad Leuven? Voor de kusttram die ik toch nooit gebruik? Elk veegt voor zijn eigen deur zeg ik.

Lees het programma hier.

5 thoughts on “Post van de vrijheid. Ze roept.

  1. Gent is onafhankelijk, dat hoeft niet officeel ergens op een papiertje te komen. Wat een mens al niet doet als hij zich verveelt. Dan noemen ze mij Van De Pot Gerukt!

    Was getekend

  2. Die draai wil ik er liever niet aan geven: hoe zou ik kunnen met Aalsters en Antwerps bloed in mijn aderen?
    Zolang de mensen uit Antwerpen en Limburg en Westvlaanderen ook betalen voor het kindergeld dat ik krijg (en zo voort…) wil ik graag onafhankelijk maar solidair zijn (de actie wordt mij dezer dagen iets te grimmig)

  3. Grimmig is ook het gevoel dat ik eraan overhoud. Ik werk in Gent, veel zelfs, en deel mijn belastingcentjes met plezier. En ‘k zie de Gentenaren, especially Ledebergneirs zeer graag.

  4. Ik hoorde hier net op het regionale nieuws (door één van onze gemeenteraadsleden) verkondigen dat Lovendegem bereid is alle uit Gent uitgewezen West-Vlamingen op te vangen. Ja maar ja zeg …we zitten hier al met al die Gentenaars …” Lovendegem onafhankelijk !” En ‘t is serieus hé -)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *