Het leukste stokje ooit.

Dames en heren, wij stellen voor: het leukste stokje ooit. Het is ongelooflijk lang geleden — maart 2005, dat is zowat de oertijd van de blogosfeer. U bent het ongetwijfeld al vergeten bent, maar ik moest er vandaag aan denken, met al dat gepost op weblogs van oude foto’s. Zelden zo’n grappig stokje gekregen en gevolgd, moet ik zeggen, en het is later nooit meer geëvenaard. Als ik me niet vergis waren de aanstokers indertijd de evil eskimo’s (uw archief werkt niet meer, demus!), en iedereen deed even enthousiast mee.

“In de kast”
was de titel, het concept was simpel: kruip in een kast en neem een foto van uzelf. U ziet mijn eigen resultaat hieronder, en ik link meteen ook naar een paar andere leuke voorbeelden. Sara, Michel, een hele reeks bij Pietel en Bruno

En nu opgelet: ik vind dat iedereen die indertijd in de kast is gekropen nu het stokje nog een keer mag doorgeven aan drie andere mensen. Mensen die in het glorieuze maart 2005 nog niet blogden. Of die het stokje nooit hebben gekregen.

Ik gooi het alvast naar Ivan, Els en Anton, die hopla in de kast mogen kruipen. En u, naar wie gooit u?

20 thoughts on “Het leukste stokje ooit.

  1. Ik herinner het mij nog levendig. Tedju zeg, in den tijd met sempermagis. Ik las die graag, spijtig dat hij gestopt is.

  2. @beau: hij zit nog in mijn facebook-contacten. ik zal hem eens poken om hem te stimuleren vvoor opnieuw te beginnen.

  3. Grote kewloxen zijn hier zeer bruikbaar voor: alle bodems eruit, even halfomkippen, lijf erin, kast rechtop, klaar!

  4. Inderdaad, het stokje kwam van littl’Q en ja, ik heb het archief verwaarloosd. Eén van de dagen fix ik het wel eens…als ik tijd vind tenminste :-S

  5. Michael Stipe (eindelijk) uit de kast

    Het heeft een hele tijd geduurd, maar Michael Stipe is uit de kast gekomen. De frontman van de Amerikaanse band R.E.M. bleef altijd vaag over zijn geaardheid, maar vindt dat het nu tijd is om die te onthullen.

    Hebt gij die mens twintig jaar geleden dat stokje in zijn maag gesplitst?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *