Agnes van de RSS. En het schuldgevoel.

Zo-ho. Er was dus iets met mijn RSS-feed en Lien heeft het mij laten weten na een opmerking van Fons. Ik zal eens verbolgen naar de RSS-lezers moeten kijken, geloof ik.

Er is zes dagen niets verschenen in de feed, en Fons is de enige die bezorgd is. Ik had dood kunnen zijn. Of verschrikkelijk gewond naast mijn pc kunnen liggen, zachtjes kermend “water, water”, dagenlang. Zonder dat jullie alarm hadden geslagen.

Nou.

13 thoughts on “Agnes van de RSS. En het schuldgevoel.

 1. Als ik u niet op De Lijst was tegengekomen, ik had me echt ongerust gemaakt ja. Nu dacht ik gewoon dat ge niks meer te vertellen had. Wat ik ook wel een beetje vreemd vond.

 2. Ik dacht dat je
  1-een andere hobby had gevonden
  2-je het druk had met verbouwingen
  3-je aan het gastbloggen was op een tot dusver onbekende locatie
  4-je ondergesneeuwd was in voorbereidingen, scripties en verbeteringen

  Allemaal plausibel als ik je blogstiltes her en der bekijk.

 3. uitvluchten! het is drie jaar geleden dat het hier nog langer dan twee dagen stil bleef. Aha!

 4. alsof ik nog weet wiens artikels ik lees in mijn feedreader. Ik lees alles door elkaar, in volgorde van toekomen.

 5. Ik lees ook je comments, dus wist ik dat je geschreven had en was naar je site gegaan om te zien wat de tekst was waarop gereageerd werd. ‘t Gebeurt vaker dat de commentaren eerder doorkomen dan de tekst, dus vond ik het niet verwonderlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *