I am the thief of the Moleskines. I steal your ideas.

*demonisch gelach*

Eigenlijk heb ik nu het kostbaarste materiele bezit van de voorzitter in mijn klauwen. Denk aan wat ik daar allemaal mee zou kunnen doen. Verkopen voor veel geld aan marketeers (Wie is de blogger? Hoe denkt hij? Wat drijft hem?), bijvoorbeeld. Of al zijn ideeën stelen en als mijn eigen genialiteit voorstellen! Het schijnt dat dat werkt, en vaak krijgt ge er nog promotie voor ook. Mwha.

Of doen wat ik er nu mee gedaan heb, natuurlijk: klaargelegd op tafel bij mijn sjakosj om vandenavond binnen te steken bij hem thuis. De rekker er nog proper rond en al.
Ik heb immers een identiek exemplaar (vandaar dat die van hem in mijn plastiekzak beland is, trouwens) en ik zou er het hart van in zijn moest iemand dat heiligdom schenden.

Een mens en zijn Moleskine: dat zijn banden voor het leven, jong.

5 thoughts on “I am the thief of the Moleskines. I steal your ideas.

  1. Af en toe, er is iemand ziek en ik ben volop aan het solliciteren. In the meantime dus. Helemaal niet mijn ding, de verkoop, maar hé, een paar weken tussen de Montblancs, agenda’s en sjakossen vertoeven lijkt een beetje op het paradijs:). Ik moest vorige week de Moleskines prijzen, maar blijkbaar waren ze er nog niet allemaal geleverd. Ik geef je een seintje van zodra ze er zijn.

  2. de Moleskines zijn binnen. Agenda’s in alle formaten. Veel te veel verschillende soorten, vind ik, maar bon. Die met een soft-cover zijn zalig…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *