De kriebels.

Mijn verbouwkriebel begint weer op te spelen, nu het schooljaar bijna voorbij is. Er is eerst nog wat werk aan de zolder, dan gaan we lief verhuizen en daarna overweeg ik werk te maken van de ramen aan de voorkant en de gevel. Er zou wel eens een hogedrukreiniger over onze facade-steen mogen strelen, denk ik. En eigenlijk wil ik de buitenkant van de ramen graag in het donkerblauw stoppen.

Na de Gentse Feesten beginnen we dan met het afbreken van de living en op 10 augustus begint de aannemer met de opbouw. Zes weken later zou dat allemaal rond moeten zijn, en de week na Lief’s première (10 en 11 oktober, zet het in fluo in uw agenda) komen ze dan de keuken leveren. Vervolgens komen ze het werkblad opmeten en dan zouden we tegen eind november rond moeten zijn.

Ik gok op met kerst helemaal klaar. That would be nice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *