Crap.

Ik moet om negen uur op een vergadering zijn, hier in de buurt. Dus ik dacht: ik sta op kwart na acht. Heb ik schoon een half uurke en dan kan ik vertrekken.
Dus ging ik net vertrekken, maar ik begreep niet goed waarom een artikel dat ik op Het Project had ingepland voor 8.15h nog niet was verschenen.
Blijkbaar heb ik dus gisteren iets gedaan met mijn wekker en het is nu in werkelijkheid (ge weet wel, dat is die dimensie waarin de meeste mensen leven) nog maar f* kwart voor acht. En ik ben moe. En het is niet de moeite om terug in bed te kruipen. Niet leuk. Helemaal niet leuk.

5 thoughts on “Crap.

  1. Ow. iedereen heeft zijn eigen ritme é. Het is niet omdat gij om 22h al in uw nest kruipt, dat de hele wereld dat doet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *