Zodoende.

1. Onder onze vloer in de living en de keuken ligt zand. Dat is positief voor de progressie, want als het beton was geweest: ander paar mouwen, meneer. Het is wel niet zo bevorderlijk voor de propriteit van onze woning, want ge draagt dat overal rond. Het zou ook al schelen als we geen kat hadden die een kuil vol zand zowat het leukste speelterrein ever vindt.
Maar Jeej, zand dus.
2. Op het plafond van onze keuken zaten drie oude wespennesten. Uitgestorven, dat spreekt, anders typte ik dit waarschijnlijk in het hospitaal. Verder kwamen er ook heel veel muizenstrontjes naar beneden, wat ik vuil vind, hoewel ik niet eens schrik heb van muizen. Ik vind ze wel vies. Ratten ook. En duiven ook.
3. Mijn hand heeft een flinke knauw gehad van een koevoet en een tegel. Eén en ander was het gevolg van de gecombineerde lompigheid van de schoonpapa en mezelve. Het staat een beetje dik. En ik heb een beetje geschreid, maar dat komt vooral omdat ik een bleiter ben.
4. Als ge op de Brugse Poort met een kruiwagen een container aan het vullen zijt, dan hebt ge rap publiek. En de gepensioneerde buren hebben werkelijk over alles een mening.
5. de v van mijn toetsenbord is kapot. ik moet altijd drie keer ofzo duwen voor ze wil verschijnen. Als iemand suggesties voor oplossingen heeft, roept eens. Want ik begin woorden met die letter te wisselen met synoniemen. En ik denk dat dat chaotisch kan worden. Om verwarrend niet te moeten gebruiken é.
6. Het was een productieve dag. En mijn ouders en mijn schoonouders heersen zwaar.

2 thoughts on “Zodoende.

  1. Lol. Mijn suggestie voor een oplossing komt natuurlijk nog niet in de buurt van die van Michel, maar ik ging zeggen: wip de v-toets er eens af en zie wat voor vuil zich eronder opgestapeld heeft, veel kans dat het daaraan ligt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *