De kreet. Om help en al.

*Een postje enkel voor de mensen die ons in techt ook kennen*

Zoals u ondertussen allemaal al weet, zijn wij de voorlopig laatste fase van onze verbouwing gestart. Meteen ook de grootste, trouwens.
Het opbouwwerk (vanaf volgende week) gebeurt door een aannemer (hoera!), maar wij breken eerst de boel uit. We zijn daar eergisteren mee begonnen en — euhm — het blijkt een beetje meer werk dan gedacht.
Daarom roepen we bij deze, voor het laatst de komende vijf jaar overigens, om verbouwhulp.

Wat hebben wij? Een container, schoppen, kruiwagens, koevoeten en sloophamers
Wat moet er gebeuren? Vooral zand scheppen, in de kruiwagen gooien en dan in de container pleuren
Wat hebben jullie? Mankracht.

We zouden werken op donderdag vanaf rond de middag tot een uur of vijf, op vrijdag idem. En op zaterdag vanaf 11h ongeveer tot de avond.

What’s in it for our little helpers? Een fantastische BBQ in het park (onze persoonlijke tuin) van zodra de aannemer gestart is en het Belgische weer meewil. En eeuwige dankbaarheid en vriendschap, maar dat wisten u vast al.

Als ge goesting hebt, en tijd: laat iets weten in de commentaren of op de mail of op de walki-talki.

10 thoughts on “De kreet. Om help en al.

 1. *trekt grote ogen*

  Uitbreken van ons gelijkvloers heeft zowat een half jaar geduurd. En ons huiske is misschien 1/10de van dat van jullie. Maar toegegeven: wij zijn absolute taffelaars en waren meestal alleen of onder ons tweetjes bezig.

  Dat graven is a hell of a job. Lijkt geen eind aan te komen. Maar met veel helpende handen die mekaar kunnen aflossen zal het goed vooruitgaan!

  Succes ermee!

 2. Ik heb 2 linkerhanden, en ben vooral goed in over vebrouwen praten eerder dan het ook echt te doen. Niettemin krijg je een award (zie mijn blog) 😉

 3. Als ge handen tekort komt, tegen zaterdag, laat maar iets weten, dan kom ik met veel plezier meehelpen. Bestel maar een container bij 😀

 4. Als er genoeg volk is gaat het echt wel snel: wij hebben vorig jaar onze vloer in de living (30m²) 30 centimeter uitgegraven op twee halve dagen met een 6- tal personen, waarvan de meerderheid nog een van de vrouwelijke soort waren. Met wat potige mannen kan dit waarschijnlijk nog sneller. Afbreken is tof! (en kan zelf met linkerhanden enzo)

 5. niks zo hartverwarmend als vereende krachten. Ik hoop dat er een massa mensen staan de komende dagen.

 6. Ai, ik was op reis.

  Anyway, als er nog hulp nodig is de komende dagen (maar niet nu vrijdag, zaterdag of zondag want dan pak ik mijn eigen badkamer aan), geef een gil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *