Van de klussers.

Wohow. Dingske van het swingpaleis van vroeger stookt zichzelf een ongeluk in dat programma van de klusser op VT4. Eerlijk gezegd: als ik zo’n dingen over mijn lief zou zeggen op de lichtbak, ik zou ons huis niet meer binnen mogen. En terecht.
Ten eerste: ze heeft het altijd maar over mijn huis, mijn hal, mijn living, mijn kamer. Terwijl hij daar gelijk ook woont. En dan zo zielig staan doen dat er geen gyproc geplakt wordt. Als ze u dat drie keer tonen kunt ge dat ook, mens. Doe het zelf als het u zo stoort.
Ten tweede: die mens werkt overdag é. Alsof dat allemaal zo gemakkelijk is, dat verbouwen na uw uren. Er zijn twee opties bij een verbouwing: het gaat rap en het kost geld, of ge doet het zelf en het duurt lang. Geen middelweg mogelijk.
Ten derde: al die zogenaamde maten en familieleden die altijd maar zitten af te geven op die mens, ze zouden niet meer in mijn kot komen.
Ten vierde: ik kan de swingpaleizer niet af. Zo de mannen afvallen. Janet.

5 thoughts on “Van de klussers.

  1. Ik had precies toch ook compassie met “haar beerke”. Nogal een manier om over je man te praten op tv. Ik weet niet of die gelukkig is bij mij (wie wel, azo zagen!), wij leven als broer en zus (dat hoefden we niet per se te weten).

    Ik zou zo ook niet over mijn Lief moeten babbelen. Ik zou het ten andere niet willen.

    En ik kan die swingpaleizer ook niet af. Die deugt niet voor de tv. Veel te slijmerig.

  2. heb die mislukte bodybuilder nooit graag gemogen (of gedogen). Hij moet zogezegd de ‘new best friend’ of vertrouwenspersoon van de moegetergde vrouw voorstellen :roltmetogen: djee. En er dan nog een schepje of drie bovenop doen. Enfin das wat het gros der mensen wilt zien zeker? maar ik nie. Heb twee keer 5minuten gezien.

    hallelujah, ik heb een nieuwe favo reeks bij; Dexter. Alles Beter Dan Peter (zijn smoel).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *