En, wat heeft u gedaan op zaterdagmiddag?

wij op de spoed gezeten. hoofdletters zijn trouwens te moeilijk momenteel, wegens maar één hand vrij, dus vergeef mij.

de ingrediënten: motregen, een fiets en een tramspoor
de gevolgen: hysterische amerikaanse toeristen, een handdoek als drukverband, een ondersteunend lief naar spoed, zeven draadjes in de muis van mijn hand, plakken laten pakken, een schouder die “uit positie” is en een sexy armsling. en een week ziekteverlof

vreemde extra’s: mijn nylonkousen zijn *niet* gescheurd, dankzij mijn onnozel lief hebben de spoedmensen veel gelachen vanmiddag en ik heb mij zeer moeten inhouden om niet te vragen of ik lupus had.

17 thoughts on “En, wat heeft u gedaan op zaterdagmiddag?

 1. Ik probeer het me voor te stellen : Amerikaanse toeristen ? Henk op de spoed ? Ik ben benieuwd naar het verhaal hier achter .Wat een geluk dat je niet links(handig) bent -) . In elk geval beterschap hé ik hoop dat je niet teveel pijn hebt !

 2. oh shit man, wat een pech. Heb je veel pijn? Gaat het wat. Veel beterschap.

  …enne die Amerikanen, zouden ze het filmke op youtube gooien?

 3. Aiaiai. Natte kasseien en natte tramsporen, levensgevaarlijk zijn ze! Laat u maar eens goed soigneren! Als Henk straks dirigeert dat het publiek het moet uitschreeuwen van de pijn, zal er tenminste eentje in het publiek zijn die niet faket! Het beste!

 4. Ik vraag me af wat Henk daar allemaal uitgespookt heeft op de spoed, want toen ik binnenkwam waren ze nog aan het lachen ! Het volledige verhaal zullen we morgen wel horen zeker. eerst wat bekomen van de schrik.

 5. Ik kan me Henks opmerkingen zo al voorstellen :-p

  BTW, ge zijt lang niet het eerste (en helaas ook niet het laatste) slachtoffer van de Gentse tramsporen: Bart heeft er ooit zijn elleboog door gebroken. Weliswaar zonder motregen, maar het is dan ook een vent, die heeft zoveel niet nodig.

 6. Als het in AZ Sint-Lucas was, zal ik morgen toch eens navraag moeten doen bij de collega’s op spoed. Ik denk dat er een probleempje is met hun pc’s. 😉

  ‘t Is wreed. Toen ik op orthopedie werkte hadden we af en toe “tramspoorslachtoffers”.

  Alleszins een goed herstel.

 7. Tramsporen. Met regen. Ge kunt alleen maar hopen dat ge eraan ontsnapt in Gent. Laat u goed soigneren!
  En dat van die lupus was me ook al opgevallen. LOL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *